iPhone 5 for erhverv – teknologi, design og features

Specielt hvis man driver en online shop , er det godt at have den nyeste teknologi lige ved hånden, og personligt foretrækker jeg min iPhone fremfor iPad. Det er lettere at have telefonen med overalt og så kunne tilgå data og kommunikere online, hvilket nu bliver både bedre og mere omfangsrigt med Apples nye iPhone 5.

iPhone 5

iPhone 5 teknologi

Den nye iPhone 5 kommer med velkendt teknologi i form af Quad core processor og separat grafik processor og får en forventet RAM kapacitet på 1 GB. Styresystemet iOS 6 får sandsynligvis tilføjet nogle forbedringer og også skærmen forventes at blive større. Skærmen bliver en capacitive, multitouch touchscreen med IPS LCD teknologi og 4" display. HTML5 fortolkning bliver standard, hvilket formodentlig også vil booste antallet af websites som benytter ren HTML5 i f.eks. responsive webdesign, hvilket vil glæde enhver marketingschef.

iPhone 5 design

De største og vigtigste forandringer er fysiske, idet antennen bliver forbedret, batteriet får længere levetid og så det nye 19 pins datastik, som underbygger Thunderbold teknologien og dermed giver væsentligt forøget hastighed mellem iPhonen og eksterne enheder. Rammen på telefonen bygges sammen med bagsiden hvilket giver en meget større antenne og dermed også bedre signal. Også et løft af batteriet vil være med til at få forbrugerne til at skifte fra iPhone 4S til iPhone 5. Release dato? Vi ved det ikke men den 21. september er et godt bud.

iPhone 5 indbyggede features

Appels nye iPhone bliver spækket med features til organisering og data. En avanceret telefonbog med søgning, billede og opkaldsgrupper, kalender, Office 2003 og 2007 dokumentviser og både SMTP og Microsoft Exchange tilslutning til e-mail.