Folk mødes på sociale medier

Folk mødes på Facebook

Sociale medier har overtaget pladsen som det sted hvor man møder nye mennesker, fra torve, gader, pladser, restaurationer og andre fysiske steder hvor folk mødes. Specielt er Facebook dominerende og Facebook har nogle gode søgeværktøjer til at lede efter en gammel ven eller flamme.

Derfor er tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, Twitter og Google+ en nødvendighed for alle former for services eller tjenester, hvor der er et socialt element involveret, det være sig b2b, wiki, blogging, m.fl.

Facebook

Facebook er, trods meldingerne om at teenagere søger andre steder hen, det største og mest besøgte sociale medie. Facebook har milliarder af opdateringer dagligt og sitet har over 500 millioner aktive brugere (over 1 milliard registrerede), så det er et sted hvor den sociale interaktion er stor.

Facebook venner består for det meste af folk man kender i forvejen, men på Facebook kan man nærmest ikke undgå at løbe ind i gamle klassekammerater eller kærester, så det er ikke urimeligt at konkludere at Facebook i skrivende stund er den største konkurrent til kommercielle datingsites, kontaktannoncer og andre portaler hvor folk traditionelt har mødt hinanden online.

Google

Der findes i dag et hav af websider og portaler hvor man kan mødes med udgangspunkt i interesser, religiøs overbevisning, hobby, og alle mulige andre emner, og Google er som regel vejviseren til de bedste sites inden for et givent emne. Google spiller altså en stor rolle når der skal findes venner og folk at lave noget sammen med i den virkelige verden, men Facebook skal absolut også tages alvorligt.