Er det fortjent at du ligger nummer 1 i Google?

Rent SEO mæssigt kan det være du i dag leverer det bedste resultat i forhold til Googles algoritmer, du har en god unik tekst, gode links, og din side er godt kodet og loader lyn hurtigt. På sigt er det bare ikke nok.

Google og andre søgemaskiner baserer i højere og højere grad deres resultater på basis af resultater fra sociale medier og menneskelig interaktion med søgeresultaterne.

Kvantitative størrelser som antallet af retweets af en artikel, antallet af "Synes Om" og på sigt Google +1. Nye algoritmer for linkkvalitet vil også i højere grad basere sig på sociale faktorer.

Kvalitative størrelser vil også spille en rolle, i link building er det website trust, i social link building er det engagement og influence, muligvis en størrelse som Klout.

Læs også denne artikel om search and social på Quumf.com

Relaterede artikler

3 thoughts on “Er det fortjent at du ligger nummer 1 i Google?

  1. Jamen du åbner her op for et utrolig interessant område her. Jeg tror også at de social interaktioner på en hjemmeside vil få en stadig større betydning i algoritmen.
    Helt fundamentalt kan man jo bare tænke på at der vel ikke er en bedre måling på om brugeren kan lide det indhold der er på sitet end et like på siden.

    Kender du flere artikler og indlæg om fremtidens Google algoritme?

  2. Googles nye opdatering, Panda, bliver beskrevet på htt://blog.seosupport.dk, her er der indspark til hvordan Google og andre søgemaskiner vil indregne sociale faktorer i algoritmen. Google søgesresultater viser ud over almindelige tekstlinks (alm. resultater), resultater fra Twitter, YouTube samt billeder. Disse resultater hænger også sammen med social anerkendelse.

Comments are closed.