Pressemeddelelser er en del af Search Marketing

Pressemeddelelser en god måde at få et budskab ud, også selvom pressen ikke æder historien. Pressemeddelelser bør optimeres til søgemaskiner og her er 3 gode råd som man bør følge:

1. Sørg for at have relevante keywords i pressemeddelelserne.

2. Sørg for at have relevante links til dit website i pressemeddelelserne.

3. Track and trace dine pressemeddelelser, se hvordan de performer over tid og notér hvad der virker og hvad der ikke virker.

Det er klart at den måde pressemeddelelser publiceres på, skal være baseret på god SEO, undgå at lægge pressemeddelelser ud som både HTML og PDF (dobbeltindeksering) og sørg for at søgemaskinerne har fuld adgang til websitets presseafdeling.

Læse mere her: "The importance of Press Releases in Online Marketing Campaigns"

3 thoughts on “Pressemeddelelser er en del af Search Marketing

 1. Er helt enig! Heldigvis er der mange PDF-dokumenter, som Google nu kan søge i, men det ville for det meste øge effekten, hvis pressemeddelelserne blev smidt ud i fx html i stedet.

  Selvom hovedformålet ved at udsende content formentlig oftest er at komme i pressen, er der ingen grund til kun at sende pressemeddelelser i PDF-format i en privat e-mail til forskellige redaktioner, når man også kan lægge dem ud på sin egen hjemmeside, således Google (og mange andre ikke-journalister) også kan finde dem.

  Så slipper man også for, at de bare dør ud, hvis ikke journalisterne finder dem interessante nok.

  Med venlig hilsen
  Magnus

 2. admin

  Post author

  @Magnus Nemlig. Faktisk bør man sætte noindex på pdf versionen og linke til html (php, aspx, o.s.v.) versionen som så vil blive indekseret i Google og andre søgemaskiner.

 3. Hos PressWire kan du faktisk få udsendt en pressemeddelelse med links inden i - altså inde i selve pressemeddelelsen og ikke bare i slutningen.

  Dermed kan du allerede i pressemeddelelsen målrette ankertekster til din hjemmeside.

  I denne Penguin-verden kan det selvfølgelig godt være et problem hvis andre bringer din pressemeddelelse 100% som udsendt.

Comments are closed.