Blogging – Få styr din online tilstedeværelse!

Et hav af sociale medier

Sociale medier har for alvor vundet indpas i vores gøren og laden på internettet. Det er ikke kun private men nu også brands og organisation der arbejder aktivt med deres online tilstedeværelse på alle mulige platforme. Det er efterhånden ret gammeldags kun at være udstyret med profiler på twitter og Facebook. De forskellige online-plat forme har hver deres styrker og svagheder som man skal holde tungen lige i munden for at få det fulde udbytte af.

Pinterest, Instagram, Linkedin, Google Plus, m.v.. Det ene er mere moderne end det andet. Men i forvirringen over alle de nye muligheder og markedsføringskanaler er der måske en af de gode gamle og mest virksomme platforme, der er gledet lidt i baggrunden, nemlig blogging.

blogging

Blogging er perfekt til onlinemarkedsføring

En blog er fed, fordi her er det, dig der sætter dagordnen og fordi indholdet er dit. Du er ikke afhængig af ændringer i reglerne på den og den platform, eller i fare for at miste alt dit arbejde hvis fx Facebook lukker ned i morgen. En yderligere bonus af at blogge som virksomhed er at en blog er et fantastisk krisestyringsredskab.

Blogs ranker godt i søgemaskinerne og du kan altid komme til orde med dit syn på sagen. Din blog har selvfølgelig knapper på alle indlæg, der gør det nemt at dele dit indhold på andre sociale medier. På den måde kan bloggen være udgangspunktet for hele din online-strategi.

Endnu en fordel ved bloggen er at den er mindst lige så let og intuitiv at oprette, administrerer og som de andre medier. Du behøver altså hverken være grafiker eller programmør, når systemet er i luften. Det hjælper selvfølgelig, at have de rette evner og i store organisationer og firmaer er der da også et helt hold, der medvirker i produktionen og vedligeholdelsen af de forskelige medier.

Nu er det ikke sikkert at dit firma kan sammenlignes med de største, men mindre kan også gøre det. Når bloggen er installeret mangler du kun at lave en god plan for det hele. Bare at offentliggøre dit indhold er ikke tilstrækkeligt. Du skal sørge for at de rigtige mennesker ser det rigtig indhold på de rigtige tidpunkter, så det er dig der styrer dialogen og når ud med dine budskaber.

One thought on “Blogging – Få styr din online tilstedeværelse!

  1. Pingback:

Comments are closed.